Thuis Opleidingen

Menu
professioneel visagist worden

Professioneel visagist worden

	Professioneel  visagist worden

 

Lever een positieve bijdrage aan het uiterlijk van mensen met opleiding Professioneel visagist worden van het NTI. Inclusief vele gratis extra's!

 

Opleiding Informatie: Professioneel visagist worden

categorie: Uiterlijke verzorging en Styling

"Vind je het leuk om een positieve bijdrage te leveren aan het uiterlijk van mensen, dan is de opleiding Professioneel visagist worden van het NTI zeker iets voor jou! Na afloop van de cursus Professioneel visagist worden kent visagie geen geheimen meer voor u. Je bent in staat een ondernemingsplan te schrijven en je eigen bedrijf te starten. Je kunt natuurlijk ook als visagist in loondienst aan de slag. Start vandaag nog met deze boeiende cursus en ontvang het lesmateriaal, een dvd van Tom Sebastian, een gratis workshop met Tom Sebastian en diverse vakbladen helemaal gratis!Daarom kies je voor Professioneel visagist worden van het NTI:

  • Workshop met Tom Sebastian
  • DVD van Tom Sebastian
  • Diverse vakbladen
  • Tips en Trics van Tom Sebastian

"

 

Studiegids aanvragen: Professioneel visagist worden

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.