Thuis Opleidingen

Menu
hbo module fiscale jaarrekening

HBO module Fiscale jaarrekening

	HBO-module Fiscale jaarrekening

 

Met de bedrijfsadministratieve HBO-modules van het NTI, verdiep je je in een specifiek vakgebied. Start vandaag nog met de module Fiscale Jaarrekening!

 

Opleiding Informatie: HBO-module Fiscale jaarrekening

categorie: Administratie en Economie

"De fiscale winst uit de onderneming wordt opgegeven volgens de normen die de fiscus hieraan stelt. Ben je financieel professional en wil je je bekwamen in het opstellen van financiële jaarrekeningen? Schrijf je dan nu in voor de HBO-module Fiscale jaarrekening van Hogeschool NTI en behaal het waardevolle SPD-certificaat! In de opleiding behandel je het opstellen, inrichten of rubriceren, waarderen en toelichten van de interne of jaarrekeningposten. Na het afronden van deze korte module ontvang je het certificaat en kun je de studiepunten meenemen naar de volledige opleiding SPD Bedrijfsadministratie.Daarom kies je voor HBO-module Fiscale jaarrekening van het NTI:

  • Studieduur 6 maanden 
  • 8 EC 
  • Module uit HBO SPD Bedrijfsadministratie 
  • Verdieping in een specifiek vakgebied
  • Inclusief lesmateriaal

"

 

Studiegids aanvragen: HBO-module Fiscale jaarrekening

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.