Thuis Opleidingen

Menu
mbo module nederlands 2f

MBO-module Nederlands 2F

	MBO-module Nederlands 2F

 

De module Nederlands 2F is verplicht in alle MBO-opleidingen. Haal nu alvast jouw diploma en ontvang vrijstelling voor dit onderdeel in de volledige opleiding.

 

Opleiding Informatie: MBO-module Nederlands 2F

categorie: Talen

"Nederlands 2F is voor iedereen die een MBO-opleiding start een verplicht onderdeel. Bij het NTI wordt Nederlands 2F aangeboden als een lossemodule. Het niveau Nederlands 2F geldt voor MBO-niveau 1, 2 en 3 opleidingen. Je kunt tevens een praktijkdag (optioneel en niet kosteloos) bijwonen, waarbij alle onderdelen uitvoerig worden besproken en je feedback krijgt op al jouw vragen. Op de digitale leeromgeving kun je verder vragen stellen aan jouw docent, antwoorden op huiswerk vinden en andere relevante informatie. Deze module is een officiële deelkwalificatie en biedt vrijstelling voor dit onderdeel bij alle volledige MBO-opleidingen.  Daarom kies je voor MBO-module Nederlands 2F van het NTI:

  • Incl. studiemateriaal
  • Veel persoonlijk contact
  • Jouw persoonlijke mentor
"

 

Studiegids aanvragen: MBO-module Nederlands 2F

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.