Thuis Opleidingen

Menu
nemas basiskennis management nbm

Nemas Basiskennis Management (NBM)

	Nemas Basiskennis Management (NBM)

 

De opleiding Nemas Basiskennis Management volg je bij het NTI. Mede dankzij het unieke leerconcept rond je deze cursus al binnen 5 maanden af.

 

Opleiding Informatie: Nemas Basiskennis Management (NBM)

categorie: Management

"Leiding geven is een belangrijke zaak van de manager, maar je dient ook een bijdrage te leveren aan de te volgen koers van het bedrijf. Kortom, een manager van tegenwoordig dient van alle markten thuis te zijn. Tijdens de opleiding Nemas Basiskennis Management leer je over communicatie, bestuur, besluitvorming, personeelsbeleid en financieel beleid. Met dit erkende Nemas-diploma beschik je over alle kennis en vaardigheden op managementgebied.Daarom kies je voor Nemas Basiskennis Management (NBM) van het NTI:

  • Erkend Nemas-diploma
  • Gratis proeftentamen
  • Inclusief lesmateriaal
"

 

Studiegids aanvragen: Nemas Basiskennis Management (NBM)

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.