Thuis Opleidingen

Menu
zakelijke communicatie engels

Zakelijke Communicatie Engels

	Zakelijke Communicatie Engels

 

Communiceer je in je dagelijkse werk regelmatig met buitenlandse relaties? Start dan een NTI-opleiding Zakelijke Communicatie Engels, Frans of Duits

 

Opleiding Informatie: Zakelijke Communicatie Engels

categorie: Talen

"Communiceer je in je dagelijkse werk regelmatig met buitenlandse relaties? Of heb je de ambitie om in de nabije toekomst in het buitenland te gaan werken? Dan is de cursus Zakelijke communicatie Engels van het NTI absoluut noodzakelijk. In korte tijd verbeter je je lees-, luister-, spreek- en correspondentievaardigheid en aan het eind van de opleiding kun je zakelijk communiceren als geen ander! Doe snel je voordeel met deze opleiding!Daarom kies je voor Zakelijke Communicatie Engels van het NTI:

  • Inclusief cd's met voorbeelddialogen
  • Cursus op MBO niveau 2
  • Een MBO-certificaat halen 
"

 

Studiegids aanvragen: Zakelijke Communicatie Engels

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.