Thuis Opleidingen

Menu
hbo toegepaste psychologie arbeids en organisatiepsychologie

HBO Toegepaste psychologie - Arbeids- en organisatiepsychologie

	HBO Toegepaste psychologie - Arbeids- en organisatiepsychologie

 

Na afloop van de HBO-opleiding Arbeids- en organisatiepsychologie van Hogeschool NTI kun jij je Bachelor of Applied Psychology noemen! Start vandaag nog!

 

Opleiding Informatie: HBO Toegepaste psychologie - Arbeids- en organisatiepsychologie

categorie: Psychologie

"De HBO-opleiding Arbeids- en organisatiepsychologie van het NTI is een uitstroomvariant van de NVAO-geaccrediteerde opleiding HBO Toegepaste Psychologie. Leer met deze erkende opleiding hoe je de medewerkers van een organisatie op de juiste positie krijgt en ontdek welke invloed de werkrelatie kan hebben op de gezondheid van mensen. Bij het NTI ontvang je bovenop het gratis studiemateriaal t.w.v. € 1000,- ook 11 gratis praktijktrainingen. Schrijf je vandaag nog in!Daarom kies je voor HBO Toegepaste psychologie - Arbeids- en organisatiepsychologie van het NTI:

  • Wettelijk erkend door NVAO en ministerie van OCW
  • Inhoudelijk als beste beoordeeld in de NSE
  • Inclusief 11 praktijktrainingen
  • Inclusief meer dan € 1000,- aan vakliteratuur
  • Studiefinanciering mogelijk
"

 

Studiegids aanvragen: HBO Toegepaste psychologie - Arbeids- en organisatiepsychologie

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.