Thuis Opleidingen

Menu
nlp technician

NLP Technician

	NLP Technician

 

Succesvolle communicatie is aan te leren, het versterkt je relatie met mensen en het vergroot het vertrouwen in jezelf. Volg nu NLP Technician bij het NTI!

 

Opleiding Informatie: NLP Technician

categorie: Psychologie

"Hoe werken onze waarnemeningen, gedachtes, gevoelens en gedragingen? Dat leer je in de leerzame NTI opleiding NLP Technician. Tijdens deze boeiende NTI opleiding NLP Technician krijg je feedback over je wijze van communiceren en het effect hiervan. Succesvolle communicatie is aan te leren, het versterkt je relatie met mensen en het vergroot het vertrouwen in jezelf. Met de opleiding NLP Technician van het NTI krijg je nu de kans om een coach voor jezelf en voor anderen te worden! Deze praktijkgerichte opleiding geeft je inzicht in de belangrijkste aspecten van communicatie, met anderen maar ook met uzelf.Daarom kies je voor NLP Technician van het NTI:Inclusief gratis:

  • 2 praktijktrainingen
  • 1 oefendag
"

 

Studiegids aanvragen: NLP Technician

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.