Thuis Opleidingen

Menu
hbo module politieke theorieen

HBO-module Politieke Theorieen

	HBO-module Politieke Theorieen

 

Wil je meer inzicht in een breed scala aan politieke theorieen en stromingen? Start dan met de HBO-module Politieke Theorieen van het NTI.

 

Opleiding Informatie: HBO-module Politieke Theorieen

categorie: Administratie en Economie

"Heb je in je werk te maken met politieke partijen of stromingen, of heb je gewoon interesse in de denkbeelden hierachter? Start dan nu met de HBO-module Politieke Theorieën en leer zowel de moderne ontwikkelingen als de historische thema’s kennen! In deze korte opleiding maak je kennis met diverse stromingen als het feminisme, socialisme en groene politiek, maar ook met diverse denkers als Plato en Marx. Na het afronden van de module ontvang je een wettelijk erkend certificaat en kun je de studiepunten meenemen naar de HBO-opleiding European Studies.Daarom kies je voor HBO-module Politieke Theorieën van het NTI:

  • Studieduur 6 maanden
  • 4 EC
  • Module uit HBO European Studies
  • Inclusief vakliteratuur
"

 

Studiegids aanvragen: HBO-module Politieke Theorieen

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.