Thuis Opleidingen

Menu
kort hbo programma toegepaste psychologie jaar 2 klassikaal psychologie en gezondheid

Kort HBO programma Toegepaste psychologie jaar 2 Klassikaal Psychologie en gezondheid

	Kort HBO-programma Toegepaste psychologie jaar 2 Klassikaal - Psychologie en gezondheid

 

"Aan de slag met jaar 2 van de opleiding Psychologie en gezondheid Wil je graag meer weten over psychologie en gezondheid? Dan ben je bij het NTI aan het juiste adres! Je volgt klassikale lessen voor optimale begeleiding."

 

Opleiding Informatie: Kort HBO-programma Toegepaste psychologie jaar 2 Klassikaal - Psychologie en gezondheid

categorie: Psychologie

"Wil jij inzicht in het psychologische werkveld? Wil jij mensen helpen om gezonder te leven? De opleiding leert je alles over neuropsychologie, casemanagement, coaching, advisering, psychopathologie en behandelmethoden. Wanneer je het korte HBO-programma Psychologie en gezondheid jaar 2 Klassikaal hebt afgerond, ontvang je 60 EC. Hiermee kun je gemakkelijk doorstromen naar de volledige bacheloropleiding Psychologie en gezondheid (Klassikaal).Daarom kies je voor Kort HBO-programma Toegepaste psychologie jaar 2 Klassikaal - Psychologie en gezondheid van het NTI:

  • Inclusief vakliteratuur
  • Klassikale lessen
  • Les in kleine groepen

"

 

Studiegids aanvragen: Kort HBO-programma Toegepaste psychologie jaar 2 Klassikaal - Psychologie en gezondheid

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.