Thuis Opleidingen

Menu
basisopleiding tandartsassistente

Basisopleiding Tandartsassistente

	Basisopleiding Tandartsassistente

 

De Basisopleiding Tandartsassistente volg je bij NTI MBO-College, want bij NTI MBO-College volg je gerichte opleidingen op jouw eigen manier.

 

Opleiding Informatie: Basisopleiding Tandartsassistente

categorie: Gezondheid

"Wil je graag alles weten over het beroep tandartsassistent, maar wil je niet gelijk beginnen aan een volledige MBO-opleiding? Tijdens de Basisopleiding Tandartsassistente word je bijgeschoold op het gebied van de basisvaardigheden die een tandartsassistent hoort te bezitten. Je leert onder andere over preventie, voorlichting, methodiek en patiëntenzorg. Het is een praktijkgerichte opleiding, waarmee je al binnen 9 maanden een waardevol NTI-diploma kunt behalen!Daarom kies je voor Basisopleiding Tandartsassistente van het NTI:

  • Begeleiding door ervaren docenten
  • Inclusief lesmateriaal
  • NTI-diploma binnen 9 maanden
"

 

Studiegids aanvragen: Basisopleiding Tandartsassistente

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.