Thuis Opleidingen

Menu
manicure

Manicure

	Manicure

 

Verzorg je graag je eigen handen en die van anderen? Dan is de NTI-opleiding Manicure echt iets voor jou! Start vandaag nog met deze flexibele opleiding!

 

Opleiding Informatie: Manicure

categorie: Uiterlijke verzorging en Styling

"Verzorg je graag je eigen of andermans handen? Dan is de opleiding Manicure van het NTI echt iets voor jou! Je leert alles over de verzorging van handen, armen en nagels, huid- en nagelziekten herkennen en behandelen en verschillende technieken voor het lakken van nagels en het geven van ontspannende hand- en onderarmmassages. Aan het eind van deze opleiding weet je alles om aan het erkende manicure-examen van het Nagelgilde deel te nemen.Daarom kies je voor Manicure van het NTI:Inclusief gratis:

  • Manicure
  • Gritvijl en whiteblock
  • Een praktijkdag

"

 

Studiegids aanvragen: Manicure

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.