Thuis Opleidingen

Menu
ict en innovatie

ICT en Innovatie

	ICT & Innovatie

 

Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen op het gebied van ICT? Kies dan voor de training ICT & Innovatie van het NTI!

 

Opleiding Informatie: ICT & Innovatie

categorie: Informatica, PC en Internet

"Nederland heeft de top tien bereikt van meest innovatieve landen op het gebied van ICT. Wanneer je de training ICT & Innovatie volgt, blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van ICT. Het is belangrijk dat je de kansen gaat zien die ICT je biedt. Hierdoor kun je in de toekomst innovatieve processen in jouw organisatie initiëren en stimuleren. Wanneer je de training ICT & Innovatie succesvol hebt afgerond, ontvangt je een wettelijk erkend certificaat van het NTI.Daarom kies je voor ICT & Innovatie van het NTI:Inclusief:

  • Studiemateriaal
  • Vakliteratuur
  • 6 EC

"

 

Studiegids aanvragen: ICT & Innovatie

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.