Thuis Opleidingen

Menu
ict gebruik

ICT gebruik

	ICT gebruik

 

Heb jij vaak hulp nodig met de computer? Zou het niet leuk zijn als ze jou eens om hulp zouden vragen? Volg dan de cursus ICT gebruik van het NTI!

 

Opleiding Informatie: ICT gebruik

categorie: Informatica, PC en Internet

"Heb jij vaak hulp nodig met de computer of bij Word en Excel? Zou je graag willen dat je niet iedere keer om raad hoeft te vragen? En zou het niet leuk zijn als ze jou eens om hulp zouden vragen? Dan is de cursus ICT gebruik van het NTI precies waar je naar op zoek bent! Je leert hoe Windows in elkaar steekt, hoe computernetwerken eigenlijk werken en hoe je omgaat met programma’s als Excel, Outlook, Word of andere tekstverwerkers. En dat allemaal in begrijpelijke taal.Daarom kies je voor ICT gebruik van het NTI:

  • Inclusief studiemateriaal
  • Beste prijs-kwaliteitverhouding
  • Erkende onderwijsinstelling
  • Elke dag starten
  • Bepaal je eigen studietempo

"

 

Studiegids aanvragen: ICT gebruik

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.