Thuis Opleidingen

Menu
hbo module geconsolideerde jaarrekening klassikaal spd

HBO module Geconsolideerde jaarrekening Klassikaal (SPD)

	HBO-module Geconsolideerde jaarrekening Klassikaal (SPD)

 

Wil je meer weten over de geconsolideerde jaarrekening? Volg dan deze HBO-module bij het NTI! Nu met klassikale lessen voor extra intensieve begeleiding

 

Opleiding Informatie: HBO-module Geconsolideerde jaarrekening Klassikaal (SPD)

categorie: Administratie en Economie

"Mis jij in jouw werk kennis over de geconsolideerde jaarrekening? Wil je je wel bijscholen, maar heb je geen tijd om een langdurige opleiding te volgen? Volg dan de HBO-module Geconsolideerde jaarrekening Klassikaal als afzonderlijk vak! Je volgt klassikale lessen voor een optimale begeleiding. Het examen wordt afgenomen door de Nederlandse Associatie voor Praktijkexamens. Bij succesvolle afronding ontvang je een certificaat.Daarom kies je voor HBO-module Geconsolideerde jaarrekening Klassikaal (SPD) van het NTI:

  • Studieduur 6 maanden 
  • 10 EC 
  • Module uit HBO SPD Bedrijfsadministratie

"

 

Studiegids aanvragen: HBO-module Geconsolideerde jaarrekening Klassikaal (SPD)

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.