Thuis Opleidingen

Menu
webmarketing

Webmarketing

	Webmarketing

 

Wil je aan de slag in de dynamische wereld van webmarketing? De training Webmarketing van het NTI leert je de fijne kneepjes van het vak.

 

Opleiding Informatie: Webmarketing

categorie: Marketing en Communicatie

"Internet ontwikkelt zich in rap tempo. Het web telt miljarden webpagina's. Hierdoor is de manier van zaken doen drastisch veranderd. Zowel de wijze van communiceren als de wijze waarop klanten zich oriënteren is veranderd. De ontwikkelingen op het gebied van webmarketing staan dan ook centraal in deze training. Je leert wat er nodig is om een internetstrategie succesvol te implementeren. Wanneer je de training succesvol hebt afgerond, ontvang je een wettelijk erkend certificaat van het NTI.Daarom kies je voor Webmarketing van het NTI:Inclusief:

  • Studiemateriaal
  • Vakliteratuur
  • 6 EC

"

 

Studiegids aanvragen: Webmarketing

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.