Thuis Opleidingen

Menu
hbo module online strategie

HBO module Online Strategie

	HBO-module Online Strategie

 

"Aan de slag met de HBO-module Online strategie van het NTI! Wil jij weten hoe je je staande houdt in de wereld van het online zakendoen? Met de HBO-module Online strategie van het NTI krijg je antwoord op deze vraag."

 

Opleiding Informatie: HBO-module Online Strategie

categorie: Informatica, PC en Internet

"Internet blijft zich in snel tempo ontwikkelen, waardoor zakendoen steeds vaker plaatsvindt op het web. Dit vraagt om een andere strategiebepaling en ook moet goed nagedacht worden over de inzet van communicatiemiddelen. In deze module wordt ingegaan op 'de spelregels' van het online zakendoen. Je leert alles over online strategie. Met deze module zorg je voor een verdiepingsslag in jouw functie als marketeer.Daarom kies je voor HBO-module Online Strategie van het NTI:

  • Inclusief vakliteratuur
  • Een certificaat in 6 maanden
  • 6 EC
  • Module uit HBO Commerciële Economie

"

 

Studiegids aanvragen: HBO-module Online Strategie

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.