Thuis Opleidingen

Menu
mbo gespecialiseerd pedagogisch medewerker kinderopvang

MBO Gespecialiseerd pedagogisch medewerker kinderopvang

	MBO Gespecialiseerd pedagogisch medewerker kinderopvang

 

Gespecialiseerd pedagogisch werker worden? Met de MBO-opleiding kinderopvang op niveau 4 op zak kun je aan de slag bij bijvoorbeeld een kinderdagverblijf!

 

Opleiding Informatie: MBO Gespecialiseerd pedagogisch medewerker kinderopvang

categorie: Gedrag en Maatschappij

"Wil je graag werken in de kinderopvang en baby’s, peuters of kinderen van de basisschool van werkende ouders opvangen? Start dan met de NTI-opleiding MBO Gespecialiseerd pedagogisch medewerker kinderopvang op niveau 4. Je leert hoe kinderen opvoedt en laat ontwikkelen, hoe je activiteiten voor ze organiseert en hoe je ze een stabiele omgeving geeft. Bovendien loop je stage om al jouw vaardigheden in de praktijk te toetsen. Na afronding heb je een volwaardig MBO-diploma op zak en kun je aan de slag bij een kinderdagverblijf, buitenschoolse opvang of peuterspeelzaal.Daarom kies je voor MBO Gespecialiseerd pedagogisch medewerker kinderopvang van het NTI:

  • Officieel diploma voor jouw droombaan
  • Voordelig lesgeld inclusief lesmateriaal
  • Hulp bij je studiekeuze door onze studieadviseurs
  • Persoonlijke begeleiding door je mentor en docenten
  • Inclusief 2 praktijkdagen

"

 

Studiegids aanvragen: MBO Gespecialiseerd pedagogisch medewerker kinderopvang

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.