Thuis Opleidingen

Menu
hbo pedagogiek klassikaal

HBO Pedagogiek Klassikaal

	HBO Pedagogiek Klassikaal

 

HBO Pedagogiek iets voor jou? Het NTI biedt je nu de HBO-opleiding Pedagogiek met klassikale lessen. Studeren met veel persoonlijk contact! Flexibel en leuk!

 

Opleiding Informatie: HBO Pedagogiek Klassikaal

categorie: Onderwijs en Kinderen

"Heb jij altijd al pedagoog willen worden? Dan is de opleiding HBO Pedagogiek Klassikaal echt iets voor jou! Je leert alles wat je moet weten om een deskundige en succesvolle pedagoog te worden. Onderwerpen die aan de orde komen zijn bijvoorbeeld opvoeding, jeugdzorg, maatschappelijke zorg, welzijn en onderwijs. Wanneer je de opleiding succesvol hebt afgerond, ontvang je een erkend diploma en kun je aan de slag in het variërende werkveld van de HBO-pedagoog.Daarom kies je voor HBO Pedagogiek Klassikaal van het NTI:

  • Extra intensieve begeleiding
  • Inhoudelijk als beste beoordeeld in de NSE
  • Inclusief 10 praktijktrainingen
  • Inclusief meer dan € 1000,- aan vakliteratuur

"

 

Studiegids aanvragen: HBO Pedagogiek Klassikaal

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.