Thuis Opleidingen

Menu
hbo orientatietraject maatschappelijk werk en dienstverlening mwd

HBO-orientatietraject Maatschappelijk Werk en Dienstverlening (MWD)

	HBO-orientatietraject Maatschappelijk Werk en Dienstverlening (MWD)

 

Met het Orientatietraject HBO Maatschappelijk Werk en Dienstverlening (MWD) heb je binnen een half jaar een goed idee wat studeren bij het NTI inhoudt!

 

Opleiding Informatie: HBO-orientatietraject Maatschappelijk Werk en Dienstverlening (MWD)

categorie: Gedrag en Maatschappij

"Als je graag mensen ondersteunt bij het oplossen van hun problemen, dan is het HBO-oriëntatietraject Maatschappelijk Werk en Dienstverlening (MWD) een goede keuze! Als MWD’er probeer je de cliënt inzicht te geven in zijn of haar problemen, stel je samen haalbare doelen vast en begeleid je de cliënt bij het bereiken hiervan. Je maakt gebruik van de mogelijkheden van de cliënt en van de steun die het sociale netwerk kan bieden. Na deze inleidende opleiding kun je direct doorstromen naar de volledige HBO-opleiding Maatschappelijk Werk en Dienstverlening (MWD), maar ook naar HBO Sociaal Pedagogische Hulpverlening (SPH) of HBO Cultureel Maatschappelijke Vorming (CMV).Daarom kies je voor HBO-oriëntatietraject Maatschappelijk Werk en Dienstverlening (MWD) van het NTI:

  • Certificaat in 6 maanden 
  • Begeleiding door ervaren docenten 
  • Inclusief lesmateriaal 
  • Inclusief 3 praktijktrainingen
"

 

Studiegids aanvragen: HBO-orientatietraject Maatschappelijk Werk en Dienstverlening (MWD)

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.