Thuis Opleidingen

Menu
hbo rechten klassikaal

HBO Rechten Klassikaal

	HBO Rechten Klassikaal

 

Wil je de HBO-opleiding Rechten volgen met intensieve begeleiding? Dan is de opleiding HBO Rechten Klassikaal echt iets voor jou! Studeer op je eigen manier!

 

Opleiding Informatie: HBO Rechten Klassikaal

categorie: Recht en Juridisch

"Wil je graag HBO Rechten studeren door middel van klassikale lessen? Dit kan met de opleiding HBO Rechten Klassikaal bij het NTI! Aan de hand van intensieve begeleiding ga je aan de slag met tal van aspecten in het vakgebied. Na afronding van de opleiding ben je klaar voor een beroep als juridisch adviseur, juridisch secretaris of documentatiemanager. Je bent in staat juridische ontwikkelingen te signaleren en het management hierover te informeren.Daarom kies je voor HBO Rechten Klassikaal van het NTI:

  • Extra intensieve begeleiding
  • Wettelijk erkend door NVAO en ministerie van OCW
  • Inhoudelijk als beste beoordeeld in de NSE
  • Inclusief 13 tot 16 praktijktrainingen
  • Inclusief meer dan € 1000,- aan vakliteratuur

"

 

Studiegids aanvragen: HBO Rechten Klassikaal

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.