Thuis Opleidingen

Menu
hbo module engels

HBO module Engels

	HBO-module Engels

 

Wil je Engels spreken en schrijven op HBO-niveau? Met de HBO-module Engels van NTI vergroot je op een praktijkgerichte manier je Engelse taalkennis.

 

Opleiding Informatie: HBO-module Engels

categorie: Talen

"Wil je professioneel Engels spreken en schrijven op HBO-niveau? Een goede kennis van het Engels is essentieel in het internationale bedrijfsleven. Daarbij zijn vaardigheden zoals lezen, schrijven, luisteren maar vooral ook spreken van het grootste belang. Zij vormen de basis voor alle vormen van communicatie, zowel zakelijk als prive. De HBO-module Engels concentreert zich rond de thema’s marketing, financiën, personeel & organisatie en communicatie.Daarom kies je voor HBO-module Engels van het NTI:

  • Studieduur 6 maanden 
  • 6 EC 
  • Module uit verschillende HBO-opleidingen 
  • Begeleiding door ervaren docenten 
  • Inclusief vakliteratuur

"

 

Studiegids aanvragen: HBO-module Engels

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.