Thuis Opleidingen

Menu
het verzorgen van je huisdier

Het verzorgen van je huisdier

	Het verzorgen van je huisdier

 

Leer je huisdier goed verzorgen tijdens de NTI-cursus Het verzorgen van je huisdier. Schep een betere band met je huisdier dankzij deze cursus.

 

Opleiding Informatie: Het verzorgen van je huisdier

categorie: Dierenzorg

"Zijn je huisdieren je lust en je leven? Dan wil je hen de beste verzorging bieden. Met de cursus Het verzorgen van je huisdier gaat dat zeker weten lukken. Je leert welke voeding geschikt is voor juis je huisdier en waar je op moet letten bij bijvoorbeeld het knippen van de nagels. Ook verzorging en huisvesting komen aan de orde, alsmede hoe je huisgenoten met je dieren dienen om te gaan. Na afloop kun je rekenen op een blij en tevreden huisdier!Daarom kies je voor Het verzorgen van je huisdier van het NTI:

  • Gratis magazine ""Hart voor dieren""
  • Inclusief lesmateriaal
  • Certificaat in 8 maanden

"

 

Studiegids aanvragen: Het verzorgen van je huisdier

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.