Thuis Opleidingen

Menu
hbo maatschappelijk werk en dienstverlening mwd

HBO Maatschappelijk Werk en Dienstverlening (MWD)

	HBO Maatschappelijk Werk en Dienstverlening (MWD)

 

Haal je bachelor of Social Work bij het NTI en kies voor de NVAO-geaccrediteerde HBO-opleiding Maatschappelijk Werk en Dienstverlening! Start vandaag nog!

 

Opleiding Informatie: HBO Maatschappelijk Werk en Dienstverlening (MWD)

categorie: Gedrag en Maatschappij

"Wil je professional worden op het gebied van sociale, psychische en psychiatrische problemen en wil je mensen helpen met negatieve ervaringen zoals bijvoorbeeld het verlies van een dierbare, werkeloosheid of huurschuld? Tijdens de opleiding HBO Maatschappelijk Werk en Dienstverlening (MWD) leer je gesprekken te voeren met mensen, zodat zij hun problemen kunnen overwinnen. Met de te behalen HBO-titel Bachelor of Social Work kun je na de opleiding van je interesse je werk maken!Daarom kies je voor HBO Maatschappelijk Werk en Dienstverlening (MWD) van het NTI:

  • Wettelijk erkend door NVAO en ministerie van OCW
  • Inhoudelijk als beste beoordeeld in de NSE
  • Inclusief 13 praktijktrainingen
  • Inclusief meer dan € 1000,- aan vakliteratuur
"

 

Studiegids aanvragen: HBO Maatschappelijk Werk en Dienstverlening (MWD)

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.