Thuis Opleidingen

Menu
hbo module effectief schrijven

HBO-module Effectief schrijven

	HBO-module Effectief schrijven

 

"HBO-module Effectief Schrijven Leer nu schrijven op een effectieve en toegankelijke manier. Met de module Effectief schrijven van het NTI leer je helder en duidelijk schrijven."

 

Opleiding Informatie: HBO-module Effectief schrijven

categorie: Marketing en Communicatie

"Je wilt effectievere teksten schrijven waarin de boodschap duidelijker wordt verwoord en daardoor beter aankomt? Start dan nu met de HBO-module Effectief schrijven van Hogeschool NTI en leer op praktische wijze hoe je toegankelijke professionele teksten kunt opstellen! In de korte opleiding wordt ingegaan op het schrijven van onder meer beleidsstukken, brochures, mailings en jaarverslagen, met aandacht voor teksten in een internationale beleidsmatige context. Na het afronden van deze module ontvang je een certificaat en kun je de studiepunten meenemen naar de HBO-opleiding European Studies.Daarom kies je voor HBO-module Effectief schrijven van het NTI:

  • 6 maanden
  • 4 EC
  • Module uit HBO European Studies
  • Inclusief vakliteratuur
"

 

Studiegids aanvragen: HBO-module Effectief schrijven

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.