Thuis Opleidingen

Menu
vakbekwaamheid cafebedrijf

Vakbekwaamheid Cafebedrijf

	Vakbekwaamheid Cafebedrijf

 

Bij het NTI doorloop je de praktijkgerichte cursus Vakbekwaamheid Cafebedrijf al binnen 4 maanden. Bij het NTI studeer je op je eigen manier.

 

Opleiding Informatie: Vakbekwaamheid Cafebedrijf

categorie: Detailhandel en Horeca

"Ben je op zoek naar het basisdiploma voor ondernemers in de horeca? Dan kies je voor de opleiding Vakbekwaamheid Cafebedrijf. Je leert over de bereiding van diverse soorten alcoholische en non-alcoholische dranken, gezondheid en hygiëne, serveertechnieken, vaktheorie en over goed gastheerschap. Ongeacht je vooropleiding is deze opleiding prima te volgen, je leert alleen datgene dat je nodig hebt. Je kunt deze opleiding al binnen 4 tot 10 maanden afronden!Daarom kies je voor Vakbekwaamheid Cafebedrijf van het NTI:

  • Begeleiding door ervaren docenten
  • Inclusief lesmateriaal
  • Diploma in 4 maanden

"

 

Studiegids aanvragen: Vakbekwaamheid Cafebedrijf

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.