Thuis Opleidingen

Menu
tuinarchitectuur met rob verlinden

Tuinarchitectuur met Rob Verlinden

	Tuinarchitectuur met Rob Verlinden

 

Tijdens de NTI-cursus Tuinarchitectuur met Rob Verlinden leer je je droomtuin maken. Daarnaast leer je wat het belang is van een mooie gezonde tuin.

 

Opleiding Informatie: Tuinarchitectuur met Rob Verlinden

categorie: Huis en Tuin

"Wil je leren hoe je het beste een tuin ontwerpt, aanlegt en onderhoudt? Met deze praktijkgerichte cursus leer je stap-voor-stap hoe je je droomtuin kunt creëren! Deze cursus is in samenwerking met Rob Verlinden, bekend van de TV-programma’s ‘Eigen huis en tuin’ en ‘De tuinruimers’, waar je ook een praktijkavond mee hebt! Alle onderwerpen die van belang zijn voor een mooie, gezonde tuin worden tijdens deze cursus behandeld, waarna je aan de slag kunt met je eigen tuin!Daarom kies je voor Tuinarchitectuur met Rob Verlinden van het NTI:

  • Inclusief lesmateriaal
  • Inclusief werkmateriaal
  • Diploma in 8 maanden

 "

 

Studiegids aanvragen: Tuinarchitectuur met Rob Verlinden

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.