Thuis Opleidingen

Menu
hbo module strategische marketing

HBO module Strategische Marketing

	HBO-module Strategische Marketing

 

"HBO-module strategische marketing - Strategische marketing bij het NTI NTI biedt je met de HBO-module Strategische marketing de gelegenheid om bestaande HBO-modules afzonderlijk te volgen. Start vandaag nog bij het NTI."

 

Opleiding Informatie: HBO-module Strategische Marketing

categorie: Marketing en Communicatie

"Wil je leren hoe je een strategische marketinganalyse doet en deze vertaalt naar haalbare doelstellingen en een reële planning? Start dan nu met de HBO-module Strategische marketing van Hogeschool NTI! In deze korte opleiding leer je hoe je de sterktes en zwaktes van een onderneming in kaart brengt, welke kansen en bedreigingen er zijn en hoe je dit omzet naar marketingbeleid. Na het afronden van deze module ontvang je een certificaat en kun je de studiepunten meenemen naar de HBO-opleiding Commerciële Economie.Daarom kies je voor HBO-module Strategische Marketing van het NTI:

  • Studieduur 6 maanden
  • 8 EC
  • Module uit HBO Commerciële Economie
  • Inclusief vakliteratuur van Karel Jan Alsem

"

 

Studiegids aanvragen: HBO-module Strategische Marketing

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.