Thuis Opleidingen

Menu
basiskennis loonadministratie bkl

Basiskennis Loonadministratie (BKL)

	Basiskennis Loonadministratie (BKL)

 

Wil je modern en flexibel de NTI-opleiding Basiskennis Loonadministratie volgen maar daar niet te veel voor betalen? Dan zit je goed bij het NTI!

 

Opleiding Informatie: Basiskennis Loonadministratie (BKL)

categorie: Administratie en Economie

"Wil je graag meer weten over de loonadministratie of wil je op de afdeling salarisadministratie werken? Start met de opleiding Basiskennis Loonadministratie (BKL)! Tijdens deze opleiding word je ingeleid tot onderwerpen als recht, loonheffingen en sociale verzekeringen. Na het behalen van het veelgevraagde BKL-diploma kun je verder gaan met de opleiding Praktijkdiploma Loonadministratie (PDL) of de opleiding Medewerker Personeelszaken (MPZ).Daarom kies je voor Basiskennis Loonadministratie (BKL) van het NTI:

  • Inclusief lesmateriaal
  • Veelgevraagd diploma
  • Diploma in 6 maanden
"

 

Studiegids aanvragen: Basiskennis Loonadministratie (BKL)

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.