Thuis Opleidingen

Menu
omgaan met agressie

Omgaan met agressie

	Omgaan met agressie

 

Hoe voorkom je agressiviteit en hoe ga je met agressie om? Dit leer je in de cursus Omgaan met agressie van het NTI. Inclusief 1 gratis praktijkdag!

 

Opleiding Informatie: Omgaan met agressie

categorie: Veiligheid en Security

"Heb je in het dagelijks werk veel met agressie te maken? Of wil je juist goed voorbereid zijn, zodat je juist weet te handelen in het geval dat agressie een rol gaat spelen in je werksituatie? Dan kiest je voor de cursus Omgaan met agressie van het NTI. Tijdens deze boeiende cursus leer je wat de juiste manier is om in te grijpen en hoe je agressie kunt voorkomen. De NTI-cursus Omgaan met agressie is geschikt voor iedereen die in het dagelijks leven met agressie te maken krijgt. Daarom kies je voor Omgaan met agressie van het NTI:

  • Inclusief 1 gratis praktijkdag!
  • Al het lesmateriaal inbegrepen
"

 

Studiegids aanvragen: Omgaan met agressie

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.