Thuis Opleidingen

Menu
kort hbo programma toerisme en recreatie

Kort HBO programma Toerisme en recreatie

	Kort HBO-programma Toerisme en recreatie

 

"Volg het korte HBO-programma Toerisme en recreatie bij het NTI Wil je meer kennis over vrijetijdsbesteding en geen volledige HBO-opleiding volgen? Kies dan voor het korte HBO-programma Toerisme en recreatie."

 

Opleiding Informatie: Kort HBO-programma Toerisme en recreatie

categorie: Toerisme en Cultuur

"Verdiep jij je graag in toerisme en recreatie op HBO-niveau? Dan is het korte HBO-programma Toerisme en recreatie een goede start. Er komen verschillende modules aan de orde, zoals Toeristisch management I, Vrijetijdskunde en Informatiemanagement. Ook doe je een beroepsopdracht. Aan het eind van dit traject weet je alles over deze onderwerpen en weet je de aangeleerde theorie toe te passen in de praktijk.Daarom kies je voor Kort HBO-programma Toerisme en recreatie van het NTI:

  • Binnen 3 tot 6 maanden af te ronden
  • 20 EC
  • Inclusief lesmateriaal

"

 

Studiegids aanvragen: Kort HBO-programma Toerisme en recreatie

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.