Thuis Opleidingen

Menu
basiskennis windows vista

Basiskennis Windows Vista

	Basiskennis Windows Vista

 

Wil je snel aan de slag met een computer met Vista? Dan raden wij je de cursus Windows Vista van het NTI aan! Je studeert in je eigen tempo.

 

Opleiding Informatie: Basiskennis Windows Vista

categorie: Informatica, PC en Internet

"Wil je snel en makkelijk leren werken met Windows Vista? Start dan met de cursus Basiskennis Windows Vista van het NTI! Elk nieuw besturingssysteem vereist gewenning. Menu’s die anders worden weergegeven, opties die ineens moeilijk te vinden zijn. Maar als dit het eerste besturingssysteem is wat je gebruikt, is deze cursus ook geschikt voor jou. Tijdens deze cursus leer je alle basishandelingen, onder andere het opstarten van computerprogramma’s, surfen op het internet en het werken met bestanden. In 5 maanden heb je Windows Vista volledig onder de knie!Daarom kies je voor Basiskennis Windows Vista van het NTI:

  • Inclusief computertijdschrift Tips&Trucs
  • Inclusief lesmateriaal
  • Certificaat in 5 maanden

"

 

Studiegids aanvragen: Basiskennis Windows Vista

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.