Thuis Opleidingen

Menu
mbo doktersassistent

MBO Doktersassistent

	MBO Doktersassistent

 

Wil je aan de slag in de gezondheidszorg, start dan met de MBO-opleiding Doktersassistent. Je behaalt in een sneltreinvaart het felbegeerde diploma!

 

Opleiding Informatie: MBO Doktersassistent

categorie: Gezondheid en Welzijn

"Lijkt het je leuk om een huisarts of medisch specialist te assisteren? Start dan met de opleiding MBO Doktersassistent van het NTI. Deze opleiding wordt je aangeboden op niveau 4. Je leert de kennis praktijkgericht, volgt praktijkdagen en je loopt een stage, zodat je uitstekend bent voorbereid op jouw toekomstige baan als doktersassistent. Je behaalt het officiële MBO-diploma en kunt na de opleiding uiteenlopende werkzaamheden verrichten, zoals het geven van voorlichting aan patiënten, maar ook het zelfstandig uitvoeren van medisch-technische handelingen en laboratoriumonderzoek.Daarom kies je voor MBO Doktersassistent van het NTI:

  • Officieel diploma voor jouw droombaan
  • Voordelig lesgeld inclusief lesmateriaal
  • Hulp bij je studiekeuze door onze studieadviseurs
  • Persoonlijke begeleiding door je mentor en docenten
  • Inclusief 11 praktijkdagen

"

 

Studiegids aanvragen: MBO Doktersassistent

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.