Thuis Opleidingen

Menu
hbo orientatietraject communicatie

HBO orientatietraject Communicatie

	HBO-orientatietraject Communicatie

 

Met het HBO Orientatietraject Communicatie leer je in korte tijd het lesmateriaal, studieniveau en de studiemethode van Hogeschool NTI kennen.

 

Opleiding Informatie: HBO-orientatietraject Communicatie

categorie: Marketing en Communicatie

"Houd je van helder formuleren en vind je het een uitdaging om jouw boodschap goed voor het voetlicht te brengen? Maar wil je (nog) geen volledige HBO-opleiding volgen? Het HBO-oriëntatietraject Communicatie geeft je een inleiding in de belangrijkste vakken van de volledige opleiding HBO Communicatie. Public affairs, het organiseren van persconferenties, het schrijven van speeches en interne of externe brieven, je kunt het allemaal na dit traject!Daarom kies je voor HBO-oriëntatietraject Communicatie van het NTI:

  • Certificaat in 6 maanden
  • Begeleiding door ervaren docenten
  • Inclusief lesmateriaal
  • 2 gratis praktijktrainingen

"

 

Studiegids aanvragen: HBO-orientatietraject Communicatie

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.