Thuis Opleidingen

Menu
blind typen

Blind typen

	Blind typen

 

Leer snel en praktisch foutloos typen met tien vingers tijdens de NTI-cursus Blind typen voor volwassenen of kinderen. Flexibel en voordelig!

 

Opleiding Informatie: Blind typen

categorie: Informatica, PC en Internet

"Vlot teksten typen, zonder een blik op je toetsenbord te werpen? Dit leer je tijdens de praktische cursus Blind typen van het NTI. Je hoeft er maar 30 minuten per dag voor uit te trekken. Zo kun je deze vaardigheid binnen 12 weken als de beste uitvoeren, op een zeer nauwkeurige en effectieve manier. Je tikt woorden vrijwel foutloos en je bespaart tijd, waardoor je meer werk kunt verzetten, zowel zakelijk als prive. Met blind typen heb je minder kans op RSI en je werkt een stuk eenvoudiger. Haal dus nu je typediploma en wordt een kei in het tekstverwerken op de computer. Je haalt uiteindelijk tot wel 130 aanslagen per minuut!Daarom kies je voor Blind typen van het NTI:

  • Gratis toetsenbord
  • Diploma in 3 maanden

"

 

Studiegids aanvragen: Blind typen

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.