Thuis Opleidingen

Menu
medewerker personeelszaken mpz

Medewerker Personeelszaken (MPZ)

	Medewerker Personeelszaken (MPZ)

 

Met de opleiding Medewerker Personeelszaken (MPZ) van het NTI kun je binnen een half jaar medewerker van een afdeling Personeelszaken worden!

 

Opleiding Informatie: Medewerker Personeelszaken (MPZ)

categorie: Recht en Juridisch

"Vind je het leuk om nieuwe medewerkers te begeleiden in een bedrijf en zou je graag een rol willen spelen bij het werven en selecteren van medewerkers? Start dan met de opleiding Medewerker Personeelzaken (MPZ), waarbij je onder andere leert over personeel, organisatie, loonadministratie en arbeidsrecht. Je kunt het officieel erkende diploma al binnen een half jaar halen en al snel hierna medewerker van een afdeling Personeelszaken worden.Daarom kies je voor Medewerker Personeelszaken (MPZ) van het NTI:

  • Diploma in 6 maanden
  • Mogelijkheid tot het halen van PE-punten
  • Inclusief Studieboeken MPZ deel 1 en 2
  • Kleine gids voor de Nederlandse sociale zekerheid

"

 

Studiegids aanvragen: Medewerker Personeelszaken (MPZ)

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.