Thuis Opleidingen

Menu
kort hbo programma ecommerce

Kort HBO-programma E-commerce

	Kort HBO-programma E-commerce

 

"In 6 maanden up-to-date met het korte HBO-programma E-commerce! Het korte HBO-programma E-commerce van het NTI is de ideale verdieping voor mensen die kennis van E-commerce op willen doen! Schrijf je in!"

 

Opleiding Informatie: Kort HBO-programma E-commerce

categorie: Marketing en Communicatie

"We kunnen ons bijna niet indenken dat er vroeger geen internet was. Het zoeken naar informatie, online shoppen, de bankzaken, afspraken maken met bedrijven, alles gebeurt online. De meeste bedrijven halen nu zelfs een groot deel van hun omzet uit internetverkopen. De hedendaagse marketeer zal dan ook een andere insteek moeten hebben bij het bepalen van strategie en inzet van communicatiemiddelen. Het korte HBO-programma E-commerce van het NTI is de ideale verdieping voor mensen die kennis van E-commerce op willen doen!Daarom kies je voor Kort HBO-programma E-commerce van het NTI:

  • Flexibel studeren
  • Studeren met veel persoonlijk contact
  • Begeleiding van je persoonlijke mentor
"

 

Studiegids aanvragen: Kort HBO-programma E-commerce

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.