Thuis Opleidingen

Menu
nederlands als tweede taal nt2

Nederlands als tweede taal (NT2)

	Nederlands als tweede taal (NT2)

 

Is Nederlands niet je moedertaal, maar wil je wel goed Nederlands leren? Start dan met de NTI-cursus NT2 Nederlands als Tweede Taal.

 

Opleiding Informatie: Nederlands als tweede taal (NT2)

categorie: Talen

"Wil je goed Nederlands leren voor bijvoorbeeld je werk of een opleiding? Start dan met de opleiding Nederlands als tweede taal (NT2, Dutch as a Second Language, le Neerlandais comme deuxième langue, Holandes como segunda lengua, Ikinci dil olarak Hollandaca). Deze cursus leidt je op voor het officiële en internationaal erkende staatsexamen NT2. Met dit diploma bewijs je dat je beheersing van de Nederlandse taal voldoende is voor de meeste banen en opleidingen. Schrijf je vandaag nog in als je Nederlands wilt leren!Daarom kies je voor Nederlands als tweede taal (NT2) van het NTI:

  • Van Dale pocket woordenboek
  • Oefenwoordenboek 

"

 

Studiegids aanvragen: Nederlands als tweede taal (NT2)

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.