Thuis Opleidingen

Menu
hbo toegepaste psychologie klassikaal psychologie en gezondheid

HBO Toegepaste psychologie Klassikaal - Psychologie & gezondheid

	HBO Toegepaste psychologie Klassikaal - Psychologie & gezondheid

 

Meer weten over de invloed van psychologie en gezondheid? Dan kies je voor de NTI-opleiding HBO Psychologie & gezondheid Klassikaal! Start vandaag nog!

 

Opleiding Informatie: HBO Toegepaste psychologie Klassikaal - Psychologie & gezondheid

categorie: Psychologie

"Gaat jouw interesse uit naar de invloed van psychologie op de gezondheid? Dan kies je voor de NTI-opleiding HBO Psychologie & gezondheid. Deze op inhoud best beoordeelde opleiding volg je nu ook klassikaal. In kleine groepen (max. 25 studenten) ontvang je intensieve begeleiding van zeer ervaren docenten. Bovendien is de vakliteratuur ter waarde van ruim € 1000,- inbegrepen en heb je de unieke mogelijkheid om gratis je studie 3 jaar te verlengen. Schrijf je vandaag nog in en start in september of februari.Daarom kies je voor HBO Toegepaste psychologie Klassikaal - Psychologie & gezondheid van het NTI:

  • Extra intensieve begeleiding
  • Wettelijk erkend door NVAO en ministerie van OCW
  • Inhoudelijk als beste beoordeeld in de NSE
  • Inclusief 11 praktijktrainingen
  • Inclusief meer dan € 1000,- aan vakliteratuur

"

 

Studiegids aanvragen: HBO Toegepaste psychologie Klassikaal - Psychologie & gezondheid

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.