Thuis Opleidingen

Menu
hbo minor jeugd en ontwikkelingspsychologie

HBO-minor Jeugd- en ontwikkelingspsychologie

	HBO-minor Jeugd- en ontwikkelingspsychologie

 

"Volg de HBO-minor Jeugd- en ontwikkelingspsychologie in een half jaar! Ken jij het verschil tussen opvoeden van jeugdigen en volwassen en weet je hoe je mensen met psychische problemen behandelt? Volg deze minor van het NTI!"

 

Opleiding Informatie: HBO-minor Jeugd- en ontwikkelingspsychologie

categorie: Psychologie

"Ken jij het verschil tussen opvoeden van jeugdigen en volwassen en weet je hoe je mensen met psychische problemen behandelt? Dit leer je in de HBO-minor Jeugd- en ontwikkelingspsychologie van het NTI. Kinderen met psychosociale problemen zoals gedrags- en leerproblemen en begeleiding aan de ouders is een ander wezenlijk onderdeel van deze HBO-minor. Je ontwikkelt educatieve programma’s en trainingen om ervoor te zorgen dat kinderen optimaal worden opgevoed. Past deze materie bij jou? Schrijf je direct in!Daarom kies je voor HBO-minor Jeugd- en ontwikkelingspsychologie van het NTI:

  • Flexibel studeren
  • Studeren met veel persoonlijk contact
  • Begeleiding van je persoonlijke mentor
"

 

Studiegids aanvragen: HBO-minor Jeugd- en ontwikkelingspsychologie

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.