Thuis Opleidingen

Menu
hbo module situationeel leidinggeven

HBO module Situationeel leidinggeven

	HBO-module Situationeel leidinggeven

 

"Leer leidinggeven met de HBO-module Situationeel leidinggeven! Tijdens deze module leer je welke manieren er zijn om leiding te geven en op welke momenten je die het best toe kunt passen. Start vandaag nog!"

 

Opleiding Informatie: HBO-module Situationeel leidinggeven

categorie: Recht en Juridisch

"Het is de kunst van de manager om de manier van leidinggeven aan te passen aan de situatie van de individuele medewerker. Het is belangrijk dat je als manager breed georiënteerd bent, maar goede communicatieve vaardigheden zijn ook van belang. De HBO-module Situationeel leidinggeven gaat dieper in op verschillende praktijksituaties zodat je weet wat de beste handelwijze is als je in een dergelijke situatie terechtkomt. Bij Hogeschool NTI kun je het onderdeel Situationeel leidinggeven van de erkende HBO-opleiding Management, Economie en Recht als losse module volgen. Je kunt de HBO-module Situationeel leidinggeven al binnen 6 maanden afronden. Schrijf je snel in!Daarom kies je voor HBO-module Situationeel leidinggeven van het NTI:

  • Studieduur 6 maanden
  • 5 EC
  • Module uit HBO Management
  • Inclusief vakliteratuur

"

 

Studiegids aanvragen: HBO-module Situationeel leidinggeven

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.