Thuis Opleidingen

Menu
sportmassage

Sportmassage

	Sportmassage

 

De opleiding Sportmassage volg je bij het NTI. Op je eigen manier en wanneer je tijd en zin hebt om te studeren. Met praktijkdagen en verzorgingsproducten

 

Opleiding Informatie: Sportmassage

categorie: Gezondheid

"Lijkt het je leuk om sportmasseur te worden? Het NTI leidt je op voor het officiële NGS-diploma Sportmassage! Je leert effectief masseren, maar je leert ook over blessurepreventie en over de menselijke anatomie. Bovendien geniet je van tot 8 praktijkdagen, waarin je al het geleerde kunt oefenen in de praktijk. En je krijgt een gratis verzorgingspakket bij de opleiding! Je doet ter afronding examen bij het NTI, maar kunt hierna ook examen doen bij het Nederlands Genootschap voor Sportmassage (NGS), waar je het officiële NGS-diploma behaalt en een licentie kunt opvragen.Daarom kies je voor Sportmassage van het NTI:

  • Erkend NGS-diploma
  • Inclusief 6 of 8 praktijkdagen
  • Verzorgingspakket t.w.v. € 60,-

"

 

Studiegids aanvragen: Sportmassage

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.