Thuis Opleidingen

Menu
hbo module evenementenmanagement

HBO module Evenementenmanagement

	HBO-module Evenementenmanagement

 

"Een HBO-module Evenementenmanagement volgen bij Hogeschool NTI Hogeschool NTI biedt je met de HBO-module Evenementenmanagement de gelegenheid om bestaande HBO-modules als afzonderlijke vakken te volgen."

 

Opleiding Informatie: HBO-module Evenementenmanagement

categorie: Management

"Evenementen zoals popfestivals, theaterfestivals, protestmanifestaties en sportevenementen beginnen vaak bij een creatief idee, maar hoe zorg je dat het niet slechts bij een idee blijft? Wil je over de juiste kennis en vaardigheden beschikken om een succesvol evenement te organiseren? Start dan nu met de HBO-module Evenementenmanagement van Hogeschool NTI en leer in deze korte opleiding hoe je een evenement organiseert. Van begin tot eind, inclusief plan van aanpak, budgettering en financiering!Daarom kies je voor HBO-module Evenementenmanagement van het NTI:

  • Online oefenmateriaal
  • 6 EC's
  • Inclusief vakliteratuur en praktijktraining

"

 

Studiegids aanvragen: HBO-module Evenementenmanagement

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.