Thuis Opleidingen

Menu
hbo module gezondheidspsychologie klassikaal

HBO module Gezondheidspsychologie Klassikaal

	HBO-module Gezondheidspsychologie Klassikaal

 

"Interesse in gezondheidspsychologie? Volgt deze module bij het NTI! Alles weten over gezondheid en psychologie? Dan is de HBO-module Gezondheidspsychologie Klassikaal echt iets voor jou. Persoonlijk en flexibel studeren: NTI!"

 

Opleiding Informatie: HBO-module Gezondheidspsychologie Klassikaal

categorie: Psychologie

"Vind je het interessant om alles te weten omtrent menselijk gedrag? Zoek je altijd naar redenen waarom mensen zich op een bepaalde manier gedragen? Dan past deze module perfect bij jou! Je volgt klassikale lessen op dagen dat het jou het beste uitkomt. Bij het NTI studeer je namelijk flexibel, ook wanneer je voor een klassikale opleiding kiest. Wanneer je de module succesvol hebt afgerond, ontvang je een wettelijk erkend certificaat van Hogeschool NTI.Daarom kies je voor HBO-module Gezondheidspsychologie Klassikaal van het NTI:

  • Klassikale lessen
  • Inclusief vakliteratuur
  • 3 EC
  • Module uit HBO Toegepaste Psychologie

"

 

Studiegids aanvragen: HBO-module Gezondheidspsychologie Klassikaal

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.