Thuis Opleidingen

Menu
kort hbo programma informatiemanagement

Kort HBO programma Informatiemanagement

	Kort HBO-programma Informatiemanagement

 

"Informatiemanagement - Cursus Informatiemanagement volgen bij NTI Met het korte HBO-programma Informatiemanagement bij Hogeschool NTI krijg je kennis en inzicht in de bedrijfsadministratieve organisatie."

 

Opleiding Informatie: Kort HBO-programma Informatiemanagement

categorie: Administratie en Economie

"Wil je graag een deelgebied van bedrijfskundige informatica volgen? Het korte HBO-programma Informatiemanagement gaat voornamelijk over de leidinggevende kanten van informatica. Hierbij leer je onder andere de samenhang tussen algemene organisatiekunde en informatiekunde, over beheer van informatiesystemen en ICT-voorzieningen en over bestuurlijke informatieverzorging. Aan het eind van het traject kun je doorstromen naar de opleiding HBO Bedrijfskundige Informatica.Daarom kies je voor Kort HBO-programma Informatiemanagement van het NTI:

  • Binnen 3 tot 6 maanden af te ronden
  • 20 EC
  • Inclusief lesmateriaal

"

 

Studiegids aanvragen: Kort HBO-programma Informatiemanagement

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.