Thuis Opleidingen

Menu
hbo module inleiding in de psychologie klassikaal

HBO module Inleiding in de psychologie Klassikaal

	HBO-module Inleiding in de psychologie Klassikaal

 

"HBO-module Inleiding in de psychologie, nu ook klassikaal te volgen! De interessante HBO-module inleiding in de psychologie is nu ook klassikaal te volgen. Voor een brede ontwikkeling denk en leef je psychologie."

 

Opleiding Informatie: HBO-module Inleiding in de psychologie Klassikaal

categorie: Psychologie

"Ben je geïnteresseerd in gedachten, gevoelens en gedragingen van mensen? Of wil je meer weten op het gebied van psychologie? Dan past de HBO-module Inleiding in de psychologie uitstekend bij jou! De hoofdpunten uit de psychologie komen aan de orde in deze interessante module. Je krijgt extra intensieve begeleiding in kleine groepen van maximaal 25 studenten. Wanneer je de module succesvol hebt afgerond, ontvang je 6 EC en krijg je vrijstelling voor deze module in de volledige HBO-opleiding Toegepaste Psychologie.Daarom kies je voor HBO-module Inleiding in de psychologie Klassikaal van het NTI:

  • Studieduur 3 maanden
  • 6 EC
  • Module uit HBO Toegepaste Psychologie
  • Inclusief vakliteratuur

"

 

Studiegids aanvragen: HBO-module Inleiding in de psychologie Klassikaal

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.