Thuis Opleidingen

Menu
hbo module imagineering

HBO module Imagineering

	HBO-module Imagineering

 

Imagineering is een onderdeel van de HBO-opleiding Vrijetijdsmanagement, maar is nu ook als aparte HBO-module te volgen.

 

Opleiding Informatie: HBO-module Imagineering

categorie: Management

"Bedrijven en organisaties met een sterk merk en een goed imago hebben dit doordat klanten een emotionele band hebben met het merk en zich ermee kunnen identificeren. Wil je meer weten over de relatie tussen beleving, emoties en koop- en consumptiegedrag? Volg dan nu de HBO-module Imagineering van Hogeschool NTI! Je leert de kenmerken van sterke belevingsconcepten en hoe je deze gestalte geeft en onderzoekt de verschillen met de traditionele marketing. Na het afronden van deze korte module ontvang je een certificaat en kun je de studiepunten meenemen naar de HBO-opleiding Communicatie.Daarom kies je voor HBO-module Imagineering van het NTI:

  • Studieduur 6 maanden 
  • 6 EC 
  • Module uit HBO Communicatie
  • Inclusief vakliteratuur

"

 

Studiegids aanvragen: HBO-module Imagineering

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.