Thuis Opleidingen

Menu
hbo module human resource development

HBO module Human Resource Development

	HBO-module Human Resource Development

 

Hogeschool NTI biedt je met de HBO-module Human Resource Development de gelegenheid om bestaande HBO-modules als afzonderlijke vakken te volgen.

 

Opleiding Informatie: HBO-module Human Resource Development

categorie: Management

Leiderschap, bedrijfscultuur, arbeidsverhoudingen, organisatiestructuur en de verdeling van taken en bevoegdheden zijn belangrijke aandachtsgebieden voor bedrijven en organisaties. Wil je weten welke ontwikkelingen er hiervoor binnen het personeelsmanagement spelen? Met de HBO-module Human Resource Development van Hogeschool NTI ben je geheel up-to-date op het gebied van organisatie en management. Schrijf je nu in voor deze opleiding en zorg dat je de hedendaagse managementtheorieën kent en de praktijkvoorbeelden die daarbij horen! Na het afronden van deze korte module ontvang je een certificaat en kun je de studiepunten meenemen naar de HBO-opleiding Personeelsmanagement.Daarom kies je voor HBO-module Human Resource Development van het NTI:

Studiegids aanvragen: HBO-module Human Resource Development

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.