Thuis Opleidingen

Menu
mba module informatiemanagement

MBA-module Informatiemanagement

	MBA-module Informatiemanagement

 

"MBA-module Informatiemanagement studeren bij het NTI, flexibel! Wil jij meer leren over informatiemanagement op managementniveau? Dan past deze module uitstekend bij jou! Een verrijking van je kennis en inzicht!"

 

Opleiding Informatie: MBA-module Informatiemanagement

categorie: Management

"In deze tijden is informatievoorziening in meer dan een opzicht cruciaal voor organisaties. Binnen en buiten organisaties wordt informatie razendsnel verspreid. Informatievoorziening is de aanjager van verandering voor nieuwe businessmodellen en nieuwe samenwerkingsvormen. Tijdens de MBA-module Informatiemanagement kom je in contact met de vele facetten van informatiemanagement binnen organisaties. Wil jij ervoor zorgen dat adequate informatievoorziening voor jou geen geheimen meer kent? Dan is deze module van de Master of Business Administration (MBA-opleiding) een ware verrijking van je kennis en inzicht. Je kunt deze module al binnen 6 maanden afronden. Een praktijkdag is onderdeel van het programma, zo kun je de opgedane kennis direct toetsen in de praktijk.Daarom kies je voor MBA-module Informatiemanagement van het NTI:

  • Studieduur 6 maanden
  • 3 EC
  • Incl. gratis praktijkcollegedag
"

 

Studiegids aanvragen: MBA-module Informatiemanagement

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.