Thuis Opleidingen

Menu
basisopleiding fitness docent

Basisopleiding Fitness Docent

	Basisopleiding Fitness Docent

 

Heb je altijd al in een sportschool willen werken? De Basisopleiding Fitness Docent is de perfecte voorbereiding op de NTI-opleiding AALO Fitness Docent!

 

Opleiding Informatie: Basisopleiding Fitness Docent

categorie: Gezondheid

"Lijkt je het leuk om mensen te begeleiden tijdens fitnesslessen, trainingschema’s op te stellen en fitnessapparatuur te kunnen uitleggen? Tijdens de Basisopleiding Fitness Docent leer je omgaan met deze werkzaamheden, maar komt ook het klantencontact en communicatie aan de orde. Er wordt AALO -lesmateriaal gebruikt en na de opleiding kunt je doorstromen naar de erkende AALO -opleidingen Fitness Docent, Aerobic Docent, of de opleiding Sportpsychologie.Daarom kies je voor Basisopleiding Fitness Docent van het NTI:

  • Na afronding is doorstromen naar de
    erkende AALO-opleiding mogelijk
  • Inclusief door AALO samengesteld lesmateriaal

"

 

Studiegids aanvragen: Basisopleiding Fitness Docent

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.