Thuis Opleidingen

Menu
hbo orientatietraject commerciele economie klassikaal

HBO orientatietraject Commerciele economie Klassikaal

	HBO-orientatietraject Commerciele economie Klassikaal

 

"HBO Orientatietraject Commerciele Economie klassikaal van het NTI! Voldoe je niet aan de vooropleidingseis voor de HBO-opleiding Commerciele Economie? Start dan met dit orientatietraject met klassikale begeleiding!"

 

Opleiding Informatie: HBO-orientatietraject Commerciele economie Klassikaal

categorie: Marketing en Communicatie

"Wil je graag starten met de HBO-opleiding Commerciële Economie, maar voldoe je niet aan de vooropleidingseisen? Of vind je 3 tot 6 jaar studeren toch te lang? Dan biedt het Oriëntatietraject Commerciële Economie Klassikaal uitkomst voor jou! Je gaat aan de slag met een gedeelte van de volledige opleiding en na afronding ontvang je 30 EC en een wettelijk erkend certificaat. Wacht niet langer en schrijf je nu in! Per klas zijn er namelijk slechts 25 plaatsen beschikbaar. Laat deze kans niet aan je neus voorbij gaan!Daarom kies je voor HBO-oriëntatietraject Commerciële economie Klassikaal van het NTI:

  • Klassikale lessen
  • Intensieve begeleiding
  • Les in kleine groepen
  • Inclusief vakliteratuur

"

 

Studiegids aanvragen: HBO-orientatietraject Commerciele economie Klassikaal

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.